Vocler.hu | Randichat.hu | Randiparty.hu | Lesbirandiparty.hu | Gayrandiparty.hu | Szexrandiparty.hu
Központ Tagok Csoportok Videó Hirdetések Videochat Rajzoló Hang Fotó Blogok Fórumok Esemény Szavazás Cikkek
Darkangel blogja - Hozzászólás
2008. 09. 25.2008. 09. 25. Kommentáld
10 hozzászólások _Uncategorized _Uncategorized

Sziasztok!

 

Hát, itt vagyok, és úgy gondoltam, leszek én az első blogtulajdonos az oldalon, hátha másoknak is megjön hozzá a kedve. Mivel az adatlapomon úgyis rajta van, hogy hány éves vagyok, melyik városból írok stb., ezért úgy gondoltam, hogy érdekesebb lesz, ha a bemutatkozásomnál arról írok, ki is vagyok én valójában. Az adatok nem igazán érdekesek, inkább a mögöttük lévő "én"-t mutatnám be, már, ha érdekel valakit... :)

 

Először is, művészlélek vagyok. Nem, nem az elszállt, föld fölött járó, a való világról tudomást nem vevő fajta, hanem az, aki mindenben és mindenkiben megtalálja a szépséget, és akinek muszáj leírnia a gondolatait, érzéseit, mert ha nem teszi, szétrobban a súlyuk alatt. Igen, írni szoktam. 13 éves korom óta ezt teszem, és nem csak hobbyból. Az írás nekem az élet és a hivatás is. De szeretem a többi művészetet is. A szép képeket, az érzésekre ható zenéket, a tapintásra ösztönző szobrokat, a gyönyörű épületeket. Csak hát, a többi művészeti ághoz sajnos, nincs tehetségem. Na jó, kivéve a zenét... Ének-zene tagozatos voltam még egyszer régen, kórusban is énekeltem, tanultam zongorázni. De már tényleg régen volt. Zongora előtt évek óta nem ültem, az énekhangom pedig már csak a szomszédok hallják néha.

 

Vidám lélek vagyok. Sokan azt hiszik, hogy egy igazi művészléleknek muszáj mély depresszióban fetrengeni és utálni a világot. Hát, én nem teszem. Legalább is, csak néha. Szeretek nevetni, és szeretem, ha mások is velem nevetnek. Imádok a barátaimmal lenni, sétálni, beszélgetni, és odavagyok az kis, meghitt kávézókért és teázókért.

 

Leszbikus is vagyok. Már 14 évesen tudtam, de csak 21 évesen fogadtam el. Azóta nem titkolom se a családom, se a barátaim előtt. Csak az egyetemen, mert nem lenne mókás, ha ez miatt húznának meg, és ez miatt nem kapnék diplomát. Szomorú, de a mai világban még félni kell ettől. Bár végül is, az iskolának, munkahelynek semmi köze az ember magánéletéhez, szóval, ott nem esik nehezemre a titoktartás. Mások előtt viszont nem titkolózom. Voltam már szerelmes, sajnos, rossz emberbe, de szerencsémre, úgy tűnik, hogy most találtam valakit, aki megérdemli, hogy szeressem, és aki viszont tud szeretni. Persze, majd még meglátjuk, hogy s mint alakul az egész...

 

Anya vagyok gyerek nélkül. Ezt a mondatot a Jóbarátok című sorozat egyik részében hallottam, és nagyon megtetszett, mert teljesen igaz rám. Tudom, hogy sokan úgy vélik, nem helyes két azonos neműnek gyereket vállalni, hát én nem tartozom ezek közé az emberek közé. Nekem volt apám, és úgy gondolom, bár inkább két anyám lett volna. Ez egy hosszú történet, talán majd egyszer elmesélem, de jobb két szeretni tudó meleg gyerekének lenni, mint egy rosszul élő hetero házaspár leszármazottjaként élni. Szóval, igen, szeretnék gyereket, mert mindent megadnék neki, és mindennél jobban szeretném őt. Úgy éreztem, ezt is le kell írnom ide, ha teljes képet akarok adni magamról, mert "a gyerek után vágyódó anya" nagyon én vagyok. Ez is az énem egy része. Nagyon fontos része. Legalább is, számomra.

 

Hogy ki is vagyok még? Biztosan tudnék írni még jó pár dologról, hiszen a legtöbb ember nagyon összetett személyiség, de azt hiszem, hogy a fentiek jellemeznek a leginkább. A többit majd szépen, morzsákban átadom a többi blogbejegyzésemmel. Ha valaki kíváncsi rá, olvassa el. Ha nem kíváncsi, írjon saját blogot, mert én kíváncsi vagyok mindenkire. :)

 

További szép napot mindenkinek!

 

Kulcsszó
Kulcsszó : bemutatkozás 
Leírás
Darkangel
Hozzászólás : 1
Hozzászolások : 10
Blog mindenről, ami csak érdekel és foglalkoztat.
Kategóriák
Kulcsszó
Minden jog fenntartva © 2019 Telefonpressz Kft.