Vocler.hu | Randichat.hu | Randiparty.hu | Lesbirandiparty.hu | Gayrandiparty.hu | Szexrandiparty.hu
Központ Tagok Csoportok Videó Hirdetések Videochat Rajzoló Hang Fotó Blogok Fórumok Esemény Szavazás Cikkek
Esemény Képek
Donau Masters
Hely :
Magyarország
Város :
Budapest
Helyszín :
Roosevelt tér
Dátum :
2009. július 11. (4490 nappal ezelőtt)
Feladó:
Leírás

A Donau Masters márkafüggetlen nemzetközi veteránautós túra közel 80 gyönyörű oldtimerből álló mezőnye háromnapos jótékonysági kiruccanása végén július 11-én ér célba Budapesten.

A célbaérés örömére rögtön tesznek is egy „tiszteletkört" a fővárosban, és nagyjából délután 4 órára futnak be a Roosevelt térre. A meseszép gépmatuzsálemek minden bizonnyal jól teljesítenek majd, de csupán vizuális élménynek is csont nélkül elmennek. Nem kell különösebben veteránautó-megszállottnak lenni ahhoz, hogy találjunk szemrevaló kedvencet a sok pöfögő kis oldtimerből.

A Donau Masters „versenyen" az 1976. december 31. előtt gyártott járművek vehetnek részt. Találkozhatunk klasszikus német (Mercedes-Benz, BMW, Porsche), angol (Austin Healey, Triumph, Rolls Royce, Jaguar) és olasz (Alfa Romeo, Ferrari, Fiat) autókkal is.

A mezőny július 9-én indul útjára Ulmból és négy ország - Németország, Ausztria, Szlovákia és Magyarország - határát átlépve július 11-én szombaton dél körül érkezik a mogyoródi Hungaroringre. Innen délután rendőri felvezetéssel indulnak Budapest szívébe a következő útvonalon: Hungaroring - Hősök tere - Kodály Körönd - Oktogon - Andrássy út - József Attila út - Lánchíd. A látványos, és minden bizonnyal hangos felvonulás végezetül a Roosevelt téren pihen majd meg.

A rendezvény nemcsak szemet gyönyörködtető, de szívet melengető is, a résztvevők ugyanis az elmúlt évek hagyományait követve idén is jótékonykodnak egy sort; a Duna-menti országok SOS Gyermekfalvait támogatják egy szép kerek összeggel.

Kulcsszó
veteránautós (1)
túra (1)
Minden jog fenntartva © 2021 Telefonpressz Kft.